logo hvid

Udvalgt Catering Leverandør Kokkeriet

Kokkeriet er blevet leverandør hos madbutler.dk!

Har man nogensinde har spist på Kokkeriet eller fået catering fra dem - så ved man hvorfor, vi er så glade for at kunne tilbyde deres catering, på madbutler.dk

no message here 

Kokkeriet er et helt særligt sted. De har fået en Michelin stjerne af samme årsag. 

"Smagen, kvaliteten og et visuelt udtryk på tallerken er det vigtigste for mig som kok - det er der min passion ligger" udtaler køkkenchef David Johansen og forsætter "Kunsten er at anvende det vi har i baghaven, i skoven og i de omkringliggende farvande". 

no message here

Kokkeriet idag!

Kokkeriet som man kender det idag, har siden 2001 været styret og drevet af Sammy Shafi og hans bror Mikkel Shafi, hvor Sammy fungerer som daglig leder. Foruden Michelinstjerne, så fik de også kåringen Årets Sommelier i Den Danske Spiseguide, 2012.

Indenfor catering tilbyder Kokkeriet buffetter og menuer, og leverer til diverse særlige lejligheder, receptioner og selvfølgelig bryllupper. 

"Hvis det skal være noget helt særligt, tilbyder Kokkeriet også at levere maden. Til verdens smukkeste bryllup, den vigtige reception eller det helt særlige event. Når det virkelig skal gælde og det skal understreges med umage."


Hvis du vil prøve noget særligt, så tag uforpligtende imod et cateringtilbud - eller se om vi netop nu har en af deres unikke menuer på forsiden, direkte til at bestille. Se her. 

Vil du se mere om Kokkeriet og de mange ting som de også beskæftiger sig med, så venligst besøg deres hjemmeside her.

Velbekomme

no message here

-->