logo hvid

Sushi og catering til Festen

Sushi stammer fra Japan men passer perfekt til Danmark 2015!

 

Sushi er det perfekte valg til festen når det skal smage godt, se flot ud og kunne passe ind leveret som catering. 

Hos Madbutler samarbejder vi kun med de bedste køkkener og kokke i Danmark. Vi har et særligt samarbejde med Letz Sushi, som er skabt af Louise Baunsgaard tilbage i 2002. 

Grunden til at vi samarbejder med dem, udtaler Simon Bowall, skyldes "at de går op i perfektion, kreativitet, smag og at sætte en ære i deres håndværk". 

Det er køkkener som dem der gør det til noget særligt, og grunden til at vores kunder kommer igen og igen. Sushi er super til både receptionen, firmafesten, fødselsdagen, jubilæet, eller hvad man ellers måtte holde af arrangement for sin familie og venner. 

Sushi laves af ultrafriske råvarer, og professionelle sushikokke har en enorm lang uddannelse og erfaring med sig. Det er derfor at man altid får den gode kvalitet og ensartede resultat på tallerknen. Den japanske tradition spiller også ind her. I Japan ser man ikke på kvalitet som gående på kompromis med pris - men faktisk at de bedste resultat kommer gennem optimal fokus på kvalitet i det der produceres. Dette spejler igennem i det japanske køkken, og hvorfor sushi er et af de aller mest markante islæt fra det asiatisk inspirerede køkken. Se flere lækre sushi menuer

 

 

-->