logo hvid

Perfekte sommerfester

Ikke alle sommerfester, bør være i baggården med hjemmelavet kartoffelsalat eller catering, fra nærmeste og bedste køkken! Vi har sat en top10 sammen, med gode ideer til en perfekt sommerfest, inspireret af alt fra festivaler til bikinier. 

 

no message here

1. Bubble party

Brug her boblende drinks i alle deres former, fra mousserende vin til sodavandsdåser og ingefær øl til at inspirere denne sprudlende fest. Sæt det op med med en kølig Vietnamesisk nudelsalat vendt i en lys (og fedt-fri) citrus dressing. En leverandør som Lêlê ville være et oplagt valg, hvis man vil bestille maden som catering. Få tilbud her.

2. Fransk Riviera fest

Salade Niçoise er en af de store sommerretter i det sydlige Frankrig. Lad det blive kernen, og lad det handle om det solrige Middelhav, fra vinen til viskestykkerne. Drik hertil duftende, lyse og rørige, tørre rosévine lavet af Carignane, Cinsaut, Grenache og Mourvedre druer. Kig efter 2008 L'Estandon, der har sprød surhedsgrad og friske bær smag.

3. Spansk Soiree

Giv din sammenkomst lidt latin-krydderi. Susan Spungen, anbefaler at servere paella til din sommerfest. "Det er en fantastisk måde at bespise en masse mennesker relativt billigt og lækkert," siger hun. "Jeg laver paella lige på toppen af min grill - alle ingredienserne er prepped i forvejen, og gæsterne kan deltage i den madlavning." Kan med fordel serveres med forskellige typer af sangria.

4. Aktiv have-fest

Græsplæne-spil er en fantastisk måde at få alle involveret i din fest, og kroket kan endda spilles med en drink i den ene hånd. En lille konkurrence øger gæsternes "mingling" og det kan blive en sejr for alle parter.  

5. Time to Relax

For prisen på et spa-ophold, kan du invitere alle dine venner over til en dag med detox og afslapning. Vi anbefaler afslapning med sund kold-presset juice. Du kan kontakte os og lade Frankly servere skøn koldpresset juice og frisk saftpresning i en bar i din baghave. Du kan også blande nogle ansigtsmasker til dine venner, mens de nipper til agurke-infused vand og mageligt hviler i dine havestole. 

6. Hold en fest for en årsag

Vælg en velgørende organisation, og bed gæsterne til at give en lille donation i stedet for at ankomme med den fornødne flaske vin eller værtindegave. Man kan indsamle penge nemt med sites som Zokos, som ved in-vite beder inviterede til at donere online, hvilket eliminerer kejtethed med at spørge venner om pengene ved din dør. Vælg derefter et sjovt tema. Er du foreksempel dyreelsker? Så foreslå alle at bære leopard print! Eller smid 50 nuancer af pink på banen ved din fest og lad det indsamlede provenuet gå til forskning i brystkræft.

7. Pizza Barbeque

Vi anser blandt andet pizza som super velegnet til den perfekte sommer fest. Og det er mad til at forberede på grillen. Opsætning stationer med toppings indeholdende friske grøntsager, ost og kød, og lad dine venner kreere deres egne personlige pizzaer. Hav en god sommer ale (øl) klar og lidt sodavand ved hånden, når deltagerne bliver tørstige.

8. Afsted til væddeløbsbanen

Derby-tema-fester er den perfekte undskyldning for at bære dristige hatte og drikke mynte drinks. Dine gæster kan konkurrere om den bedste motorhjelm, eller mest chokerende sæt lyse tøj. Du får brug for bourbon, klassisk sydlige fødevarer (US style). Få tilbud her.

9. Vin smagning

Saml en lille flok veninder og venner og bed alle om at medbringe en flaske Prosseco, champagne eller rosé. Du lover at give ost og fingermad, og måske en notesbog til at nedskrive smagsnoter. Prøv Cerdon du Bugey fra Domaine Renardat-Feche som er en perfekt mousserende rosé til en varm eftermiddag. Dens høje sukkerindhold og lave alkohol % gør sig godt som et forfriskende glas. 

10. Mexicansk Fiesta

At holde en fest som en mexicansk fiesta kan være lige så sjovt som det er simpelt. Pre-mariner kød til fajitas og grill det udendørs, mens gæsterne nyder en vifte af margaritas. Derefter kan I opsætte en lav-din-egen taco bar med komplet sortiment af salsa cruda, guacamole og frugt med garniture, og en masse kølige drikkevarer. 

Kom gerne med jeres egne forslag her på bloggen, som andre kan nyde i løbet af sommeren. 

God fest

 

-->