logo hvid

Madsynergi gør det godt indenfor catering

Catering og Madsynergi giver mening på flere måder

Vi har foretrukne leverandører som Madsynergi, fordi ikke alle kan forene kvalitet og prisbevidsthed som dem. En filosofi om, at rigtig god gastronomi ikke bør koste en masse.

 

Madsynergi er mere end et køkken. De åbnede deres forretning i 2008, og siden da er det gået meget stærkt. De har synergi imellem deres forskellige områder, og driver idag en købmand på Værnedamsvej, selskabsmad og retter til små og mellemstore selskaber, produktion i Roholte, og samtidig afvikler de kogeskoler og arrangementer for private og virksomheder på ugentlig basis.

Selskabsmaden og catering er det som er i højsæde på madbutler.dk for Madsynergi, og de er her garant for kreative menuer af de bedste råvarer, af den højeste kvalitet og de kommer altid til tiden. De udtaler selv "at man kan forvente catering på et niveau som man ikke har oplevet før". At de har erfaring fra Michelin restauranter giver denne udtalelse mere pondus - og gennem et langt samarbejde kan vi i Madbutler også kun synge med omkring deres fantastiske arbejde og produkt. 

no message here

Holistisk tilgang til catering

En detalje som gør det ekstra bekvemt at bestille fra Madsynergi er deres holistiske tilgang til catering. Du modtager maden med en guide om hvordan det skal anrettes. Derudover benytter de teknikker der sikrer højeste friskhed og ekstremt mørt og saftigt kød. De benytter et intelligent leveringssystem med Post Danmark, som betyder høj friskhed og selvfølgelig godkendt af fødevarestyrelsen. Der er mad nok - og de gør sig umage for at alle er glade og tilfredse - hver gang.  

Prøv catering fra Madsynergi-catering.   

no message here

-->