logo hvid

Catering I København-Top10-valg

Hvad blev der bestilt i 2014?

...Indenfor kategorien Catering i København?

 

Igennem året var der klare tendenser indenfor de arrangementstyper som danskerne valgte indenfor catering i Københanvsområdet. Vi har nedenfor indsat en top 10 over de mest aktive festligheder i løbet af året. 

Top 10 catering i københavn

 

Nummer 10:

Her finder vi den skønne sommerfest - og hos Madbutler repræsenterer denne arrangementstype 1.2% af alle arrangementer for året. 

Nummer 9:

Med 3% af den samlede volumen har vi været vidne til en hel del konfirmationer i løbet af året.

Nummer 8:

Ligeledes med 3% har vi kategorien receptioner. Det er både private og virksomheder der benytter sig af denne type arrangement

Nummer 7:

3.7% af al catering gik under navnet "buffet under 200" - og det vi kan rigtig godt lide! Det er positivt at se, at så mange danskere vil holde flere fester med god mad og selskab, og ikke nødvendigvis forlange gourmet hver gang.  

Nummer 6:  

Med 5% har vi kategorien andet! Dette betyder at folk ikke har valgt en defineret type fest, og herunder er de fleste middagsarrangementer, med og uden en privat kok i hjemmet!

Nummer 5: 

Vi har med romantiske mennesker at gøre på femtepladsen - 6.7% af al vores aktivitet har drejet sig om at forene to og to, under kategorien bryllup.

Nummer 4: 

En anden skøn begivenhed er barnedåben, og i 2014 har 9.1% af vores aktivtet været centreret omkring mad og catering til barnedåb

Nummer 3: 

Til trods for at det er en sæsonbetonet type af selskab, så er der ingen tvivl om at catering til denne dag giver mening. Vi har haft 14.6% af al trafik og catering i forbindelse med nytårsfesten 2014 i København. Mange af disse selskaber er fra 2 personer og op efter, men de tæller stadig med i statistikken og kommer derfor flot ind på en tredjeplads. 

Nummer 2: 

Hurra for de mange fødselsdage der er blevet leveret catering til i 2014. Fødselsdagen har udgjort 17.7% af alle arrangementer hos Madbutler. 

Nummer 1: 

Årets helt store vinder er julefrokosten! Denne arrangementstype løber typisk fra sen oktober til start januar, og i storkøbenhavn har over 35 cateringleverandører hos Madbutler haft nok at se til. 24.4% af al aktivitet har drejet sig om catering til julefrokosten. 

___________________________________ 

Vi glæder os til at se tendenserne i 2015. Året er startet hårdt ud med kategorien fødselsdage. Ligeledes er konfirmationerne begyndt at blive booket ind, sammen med de mange pragtfulde bryllupper der er i vente. Vi har ikke set en eneste forespørgsel på studenterfesten, men de gemmer nok planlægningen til lidt senere på året! Vi håber at det har været interessant at læse om!

 

 

 

 

 

 

-->