logo hvid

Sundt og økologisk - Bing & Nørgaard Catering

Siden lanceringen af Madbutler.dk i juni er der sket en masse nye og spændende ting. Der er blevet taget rigtig godt imod os både i cateringbranchen og hos alle jer madglade mennesker.

Vi arbejder på højtryk for at give alle vores madglade kunder den bedste service, så det er nemt at finde lige præcis det køkken der matcher hver enkelt kundes behov og budget. Derfor har vi løbende udvidet vores portefølje af samarbejskøkkener og lavet aftaler med unikke køkkener.

Bing & Nørgaard Catering er en af vores nyeste samarbejdskøkkener, som er værd at lægge mærke til.

no message here

Bing & Nørgaard Catering er et sundt og grønt køkken, hvor der stilles høje krav til de råvarer, som bruges i maden. De bestræber sig for at bruge økologi, hvor det er muligt.

Jonas Bing og hans team på 15 personer lægger stor vægt på at finde den rette løsning i fællesskab med kunden, da de forstår hvor vigtig catering oplevelsen er ved festlige lejligheder. De har leveret mad ud af huset til private arrangementer siden 2004 i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Læs selv deres glade kunders anmeldelser på Trustpilot.

Ligegyldigt om du er på udkig efter et skræddersyet festmåltid til brylluppet eller sæsonens populære buffet menu, så er Bing & Nørgaard Catering et fremragende valg.

 

-->