logo hvid

Sensommermad

Sensommeren er over os og vi er lykkelige over at solen kommer frem en gang imellem, men på grå og kedelige dage som idag trøster vi os selv med noget lækkert mad. Madbutler har fundet den perfekte opskrift med smag af sensommer hos vores samarbejdskøkken Naturli’vis. Lav en lækker rødbedesalat med blåskimmelost, og spis den evt. med peberbøf.

RØDBEDESALAT MED BLÅSKIMMELOST

no message here

Det skal du bruge

(Nok til 4-5 personer)

1,25 kg friske små rødbeder

125 g rucolasalat

0,6 dl olivenolie

0,5 spsk mørk balsamicoeddike

175 g blåskimmelost

0,5 dl pinjekerner

Fremgangsmåde

Kog rødbederne med skrællen på i godt saltet vand, indtil de er møre (ca. 25-35 min.). Skyl dem i koldt vand og smut/gnid skrællen af.

Fordel rucola-salaten på et fad. Skær rødbederne i mindre stykker og læg dem på salaten. Hæld olie og eddike på.

Skær blåskimmelosten i mindre tern og drys ud over salaten. Rist pinjekernerne let på en varm og tør pande. Drys de lune pinjekerner over salaten lige inden servering.

Velbekomme
Madbutler

no message here

-->