logo hvid

Julefrokost - 7 ting at huske

no message here

 7 ting du skal huske når du planlægger julefrokosten i år - 2014 

I Skandinavien er julefrokosten en fest alle ser frem til. Det er en festlig lejlighed, der giver anledning til at samle venner og familie omkring et overdådigt julebord. De fleste virksomheder holder også julefrokoster for deres ansatte, som starter allerede fra oktober og fortsætter helt op til jul.

Maden til julefrokosten er klart den vigtigste del af festen. Catering bestilles typisk mens andre begiver sig ud i at lave maden derhjemme. Holder man sig til et klassisk traditionelt julefrokostbord skal det være en blanding af kolde smørrebrød og lune retter. De traditionelle retter, som sild, fiskefileter, frikadeller, leverpostej og ikke mindst flæskesteg skal være til stede og gerne i selskab med snaps og juleøl. Til dessert er ris a la mande med kirsebærsovs en tradition.

Står du og skal planlægge årets julefrokost? Så er det en god ide at starte tidligt med planlægningen. Bestiller du maden i god tid kan du være sikker på at der ikke kommer noget bag på dig. Du slipper desuden for at nøjes med en standard julefrokost menu og har mulighed for at få præcis det du ønsker dig. Juletiden er ofte hektisk og med mange ting der skal nås, og med mange bolde i luften kan man hurtigt komme til at overse detaljer til julefrokosten.

Madbutler hjælper dig med en lille tjekliste til julefrokost planlægningen.

1. Overvej om du vil have en traditionel julefrokost menu eller har mod på et mere moderne

julebord.

2. Lav en gæsteliste og sørg for at spørge ind til specielle ønsker hos allergiker osv.

3. Sæt et budget.

4. Få overblik over interessante køkkener. Du kan bruge madbutler.dk til at få et nemt og

hurtigt overblik over hvad du kan få og af hvem.

5. Planlæg aftenens underholdning, i form af sjove lege.

6. Planlæg bordpynt og evt. en bordplan.

7. Send invitationer.

Det eneste der mangler nu er festtøjet og det gode humør. 

 

God fest

Madbutler

-->