logo hvid

Glimt af Hverdagslykke

Valdemarsro - Meget mere end mad
Valdemarsro. Alene i ordet fornemmer du, hvad der venter dig af visuelle oplevelser, når du er på vej ind at snuse til de nyeste indlæg, de bedste opskrifter og en kilde til inspiration og glæde i hverdagen. Du bliver ikke skuffet. Et univers af sanselighed, kreativitet og stemninger overvælder dig, og du glemmer næsten, at du blot sidder bag din skærm, når du bevæger dig rundt på de forskellige sites og lige skal se én mere opskrift, og én mere. Ann-Christines blog, Valdemarsro, er meget mere end blot opskrifter og mad. Det er glimt fra hverdagen, og glimt fra et liv, der kan give inspiration til enhver.

Med en nyslebet blyant (eller et meget flittigt tastatur) arbejder en af de største madbloggere herhjemme, Ann-Christine, hver dag på at at skabe en kanal for sine idéer. Valdemarsro når ud til over 252.000 danskere om måneden – og ikke underligt er det især kvinder, der kigger med, når Ann-Christine fra sin skærm med en ro, et nærvær og et tydeligt engagement fletter historier om alt lige fra boganmeldelser, opskrifter på lakridskarameller og guldkarameller til DIY – Do It Yourself, og hvordan du laver dit eget spisebord med brede planker.

Power-woman med begge ben på jorden
Hun virker som noget af en power-woman, hende Ann-Christine, så Madbutler har nysgerrigt spurgt den 35-årige mor til to små børn, hvor hun får al den overskud fra.

”Jeg er oprigtig vild med det arbejdsliv, som jeg har skabt en hverdag omkring. Men selv om man, som jeg, er virkelig glad for sit job, så er det jo ikke lutter roser og solskin hver eneste dag. De gode dage, er de dage, hvor jeg får lavet et godt indlæg med gode billeder og tekst. En opskrift, som læserne bliver glad for jeg deler, søde kommentarer og rare dialoger i kommentarfeltet”.

Og kommentarer er der massevis af på Valdemarsro. Èn skriver:  ”Er fast læser og nyder din blog”. En anden kommenterer: ”Super site du har – og flotte fotos”. Hver gang responderer Ann-Christine sine læsere med en varme, en taknemmelighed og ydmyghed over den positive respons, bl.a. med svar som ”Tusind tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre, at du også kan få inspiration herinde”.

En helt (u)almindelig arbejdsdag
På en typisk arbejdsdag går Ann-Christine igang med at opdatere og skrive dagens blogindlæg, besvare mails, redigere billeder (som hun i øvrigt selv har taget), taler med samarbejdspartnere og planlægger fremtidige blogindlæg. Om eftermiddagen henter hun sine to børn, Johan og Julie, i børnehaven i Århus, og arbejdet går igang igen, når børnene er blevet puttet – ind imellem kan der dog også blive tid til en friaften, bl.a. i selskab med manden, Martin.   

Men hvor får man som professionel madblogger inspiration i hverdagen til at blive ved med at skabe det liv og de stemninger, der findes på bloggen?

Jeg bliver inspireret af mange ting og mennesker. Det er alt fra magasiner, bøger og aviser til menukort på restauranter, Pinterest og Instagram. Jeg samler også inspiration gennem samtaler med min familie, venner og en inspirationstur ind til byen”

Arbejdet som passion
”Opskrifter og små glimt at hverdagslykke” hedder den bog, som Ann-Christine i efteråret 2014 har udgivet. Bogen rummer, som Valdemarsro, et væld af synsindtryk og potentiale for alverdens projekter indenfor mad og kreativitet.

Bogudgivelse, en succesblog, en trofast læserskare og et liv, hvor arbejde og personlige interesser tilsyneladende går op i en højere enhed – det lyder som et drømmejob, men som et ordsprog skriver ”The key to success is hard work and determination”, hvilket er noget, Ann-Christine godt kan tilslutte sig, og som hun slutteligt siger:  

”For mit vedkommende har det handlet om at finde ud af, hvad der motiverer mig allermest i mit arbejdsliv og derudover finde ud af, hvordan jeg gerne vil have at fordelingen af mine prioriteringer skulle være, og efter jeg fik defineret mine mål, ja – så lagde jeg rigtig, rigtig mange timers arbejde i at skabe mig et liv, hvor mit arbejde er min passion”.  

 Kig med på www.valdemarsro.dk

-->