logo hvid

Casserole - sund og rustik mad

no message here

Er du til sund og rustik mad, så er nyåbnede Casserole værd at prøve til dit næste arrangement.

Det er Krogs Fiskerestaurant, der står bag det nye takeaway koncept som åbnede i august. Carsten Jacobsen er køkkenchef på Casserole og er velkendt blandt københavnere for sit arbejde i køkkenet hos Krogs Fiskerestaurant, Hotel skt. Petri og Skt. Gertruds Kloster. Desuden er han udlært under Paul Cunningham på Michelin-restauranten The Paul.

Casserole Catering leverer sund, rustik og ærlig mad til fester og receptioner i hovedstaden. De tager udgangspunkt i gode og ærlige råvarer samt et solidt køkkenhåndværk. Vil du forkæles så lad en af landets bedste kokke fra Casserole lave maden til din næste fest. Du kan være sikker på at få velsmagende mad, der falder i god jord hos dig og dine gæster.

Se deres populære catering menu eller få et uforpligtende tilbud fra dem ved at udfylde vores online formular. 

 

Madbutler

-->